Cleantech Route China

 

Op 30/9 werd de website https://www.cleantechroutechina.be/ gelanceerd in het verlengde van een gedrukte publicatie. Op deze splinternieuwe site kan je terecht voor nieuwe informatie, inspirerende verhalen en evenementen rond het thema cleantech in China.


Met dit nieuwe online platform willen we de Vlaamse cleantech bedrijven wegwijs maken in China, hen ondersteunen in hun internationaliseringsproces en hen een netwerk en concrete opportuniteiten aanreiken.

 

Naast de website en brochure, werd op 30/9 tevens een webinar rond cleantech in China georganiseerd. De opname daarvan kan integraal herbekeken worden via deze link.

 

Dit alles is het resultaat van een samenwerking tussen de Vlaamse provincies, Cleantech Flanders en Flanders Investment & Trade.

 

Een gedrukte exemplaar van de brochure kan zowel via de website aangevraagd worden, als bij Sara Landuydt, 03 240 68 72 en Sara.LANDUYDT@pomantwerpen.be. Een pfd versie kan u hier downloaden.

 

Wenst u op de hoogte te blijven van activiteiten met betrekking tot cleantech in China? Inschrijven op de nieuwsbrief kan via www.cleantechroutechina.be.

Partners