Ga mee op cleantechmissie naar China

 
Tijdens de Cleantechmissie krijgen bedrijven de kans om op korte tijd verschillende Chinese bedrijven te ontmoeten die interesse hebben in Vlaamse cleantechdiensten en -producten. Ook bedrijfsbezoeken zijn mogelijk.
 
Wanneer?
De B2B Cleantechmissie vindt plaats van zondag 17 t.e.m. vrijdag 22 november 2019, gekoppeld aan de economische prinselijke missie van België naar China. 
 
Voor wie? 
De Cleantechmissie staat open voor Vlaamse bedrijven die actief zijn in de cleantechsector. 
 
Waar? 
We trekken naar vijf partnerregio's/steden in China: Shijiazhuang, Xi’an, Chengdu*, Chongqing*, Guangzhou. Bij de inschrijving kan u uw voorkeuren aangeven. Op basis van uw interesses en in samenspraak met uw bedrijf stellen we een programma op maat samen. De provinciale verantwoordelijken voor Chinese samenwerking begeleiden u tijdens de trip.  (*omwille van hun nabijheid worden Chengdu en Chongqing samen bezocht). 
 
 

Programma

  • Zondag 17 november: aankomst in Beijing
 
  • Maandag 18 november: Cleantechtseminarie, in samenwerking met FIT, tijdens de economische missie gevolgd door netwerkreceptie. Dit is optioneel maar wel aangeraden. Voor dit luik moet je rechtstreeks inschrijven via de website van FIT.
 
  • Maandagavond 18 november of dinsdagvoormiddag 19 november: vertrek naar stad 1 
 
  • Dinsdagnamiddag 19 november – woensdagvoormiddag 20 november: programma op uw maat in stad 1
 
  • Woensdagnamiddag 20 november: vertrek naar stad 2
 
  • Donderdag 21 en vrijdag 22 november: programma op uw maat in stad 2
 
Programmaonderdelen per stad/regio: B2B-kennismakingen, bijvoorbeeld tijdens een halve dag ontmoet je enkele bedrijven op maat, met daar eventueel een bedrijfs- of sitebezoek aan gekoppeld. Elk deelnemend bedrijf krijgt een programma op maat van de interessegebieden. 
 
Deelnameprijs
Deelname aan de B2B-kennismakingen en bedrijfs- en sitebezoeken georganiseerd door I²PCC zijn gratis.
De kosten voor vluchten, transport ter plaatse en verblijfskosten zijn voor eigen rekening van de deelnemers. I²PCC begeleidt je wel bij boekingen van vluchten en verblijf.
Opgelet: deelname aan het deelprogramma van de economische missie in Beijing is ook voor rekening van de deelnemer. Meer info over het FIT-programma en de deelnamekost op de website van FIT.
 
 

Schrijf u hier in voor de I²PCC missie naar China.

 

 

 
De I²PCC B-2-B cleantechmissie naar China wordt begeleid door de deelnemende provincies aan het I²PCC-project.

Voor meer info, contacteer:
 

 

Partners