Creatieve sector

De creatieve sector in Antwerpen stimuleren en creatives samenbrengen

In kader van het speerpuntsectorenbeleid zet POM Antwerpen in op de ondersteuning van de creatieve sector binnen de provincie Antwerpen. Dit doen we via het platform ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. wil samenwerking tussen de creatieve sector en andere sectoren concretiseren, Antwerpse ondernemers motiveren om te innoveren en creatieve ondernemers helpen groeien.

Het platform is een open huis waar designers, bedrijven, onderwijs en overheid samen aan de tafel schuiven. Bij ons kan je kennis delen of opdoen, projecten lanceren en anderen uitdagen of inspireren.

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. is een samenwerkingsverband tussen Provincie Antwerpen, Stad Antwerpen, de Winkelhaak, Universiteit Antwerpen, Antwerp Management School, Sint-Lucas Antwerpen en de Karel de Grote-Hogeschool.

Al deze partijen sloegen de handen in elkaar voor een platform dat mensen en middelen samenbrengt en de Antwerpse creatieve sector & daarbuiten optimale groeikansen biedt.

Meer informatie: www.apbc.be

Daarnaast zetelt POM Antwerpen in de Raad van Bestuur van De Winkelhaak | House of C.

De Winkelhaak, vlak bij het station Antwerpen-Centraal, is een verzamelgebouw voor creatief ondernemerschap en biedt coworking op maat van starters tot en met ambitieuze groeibedrijven. Naast kantoren, vergaderzalen en diensten voor innovatieve ondernemers is er ook een eigenwijze designgalerij, event- of presentatieruimte en de beste koffiebar van heel Antwerpen.

Bent u op zoek naar een werkplek op maat tussen andere creatieve talenten? Of bent u benieuwd naar unieke vergaderfaciliteiten?

Surf naar www.winkelhaak.be