Sectoren

Niet zomaar een jobbeurs voor  de chemie, life scences en kunststoffensectorIs uw bedrijf in de provincie Antwerpen actief in de chemie, farma of kunststoffen?

Wetenschapspark Universiteit Antwerpen is de ideale locatie voor innovatieve, research gedreven ondernemingen actief binnen Health en Environment. Iedereen,  van co-worker met een business plan in de dop tot afdelingshoofd van een multinational, kan bij ons terecht voor het huren van congres- en vergaderruimte, labo's en andere bedrijfsruimte.

De creatieve sector in Antwerpen stimuleren en creatives samenbrengenIn kader van het speerpuntsectorenbeleid zet POM Antwerpen in op de ondersteuning van de creatieve sector binnen de provincie Antwerpen. Dit doen we via het platform ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

POM en provincie ondersteunen glastuinbouwbedrijvenPOM heeft veel ervaring en expertise in de ontwikkeling van bedrijventerreinen, de oprichting van innovatieve bedrijvencentra i.s.m.

De provincie Antwerpen als perfecte locatie voor ondernemersIs uw bedrijf toe aan uitbreiden of bent u op zoek naar de geschikte uitvalsbasis om de Belgische en Europese markt te veroveren?