Sectoren

We Are Chemistry, niet zomaar een jobbeurs  voor chemie, farma en kunststoffen maar een heus jobevent waar 300+ werkzoekenden de sector leren kennen aan de hand van mindmaps en speedpresentaties van de bedrijven. Neemt ook jouw bedrijf deel? Succes verzekerd!

Wetenschapspark Universiteit Antwerpen is de ideale locatie voor innovatieve, research gedreven ondernemingen actief binnen Health en Environment. Iedereen,  van co-worker met een business plan in de dop tot afdelingshoofd van een multinational, kan bij ons terecht voor het huren van congres- en vergaderruimte, labo's en andere bedrijfsruimte.

De creatieve sector in onze provincie stimuleren en creatives samenbrengenPOM Antwerpen zet in op de ondersteuning van de creatieve sector binnen de provincie Antwerpen. Dit doen we via het platform ANTWERP. POWERED BY CREATIVES en ROCK PAPER PENCIL.

POM en provincie ondersteunen glastuinbouwbedrijven. Beide hebben expertise over ontwikkelingsstrategieën voor glastuinbouw opgebouwd. Graag zetten we dit nu in op het terrein. Plant u op korte of middellange termijn een uitbreiding of herlokalisering van uw bedrijf?  Wij kunnen u ondersteunen bij het zoeken naar een locatie/serre waar u kan ondernemen.

De provincie Antwerpen als perfecte locatie voor ondernemers. Is uw bedrijf toe aan uitbreiden of bent u op zoek naar de geschikte uitvalsbasis om de Belgische en Europese markt te veroveren?

POM Antwerpen zet momenteel in op vier projecten omtrent hernieuwbare energie: R-ACES, SoWhat, DOEN en SEL. Ontdek wat deze projecten concreet inhouden en of jouw bedrijf er aanspraak op kan maken.