Maak kennis met onze nieuwe collega: Mira Van de Velde

Sinds augustus is Mira Van de Velde werkzaam bij POM Antwerpen, specifiek voor de verdere uitbouw van de ecosystemen op het Wetenschapspark. In haar loopbaan heeft ze al kunnen proeven van verschillende technologieën in de Life Science en diagnostiek, vooral rond immunologie en moleculaire biologie. Kennis die ze 100% kan inzetten in haar nieuwe functie. Wij wensen haar alvast alle succes en aarzel niet bij vragen haar aan te spreken.

Mira vertelt er graag wat meer over:

“Ik maak graag de brug tussen mensen en weet wat anderen drijft zodat ik hen onbewust kan samenbrengen. Intellectuele uitdaging is even belangrijk voor mij. Ik moet me ergens in kunnen vastbijten, een doel voor ogen hebben en hiermee aan de slag gaan.”

“Toen ik het profiel van Ecosysteem Developer aan het doornemen was, voelde ik me onmiddellijk aangesproken. Woorden als uitdaging vertalen naar een opportuniteit, noden lezen, bruggen bouwen, gedrevenheid en brede interesse zijn voor mij dagelijkse kost. Dus heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en heb ik na een verkennend telefoontje met Jade, een gesprek kunnen voeren met de groep. Voor mij was dit een erg positief gesprek en ook Chris en Jade gaven dit aan dus na een paar dagen bedenktijd heb ik toegehapt.