Netwerkbijeenkomst Bedrijventerreinmanagement POM Antwerpen naar Breda en Hazeldonk-Meer

Benieuwd naar de werking, realisaties en uitdagingen van een dynamische bedrijventerreinvereniging die zowel in Vlaanderen als Nederland actief is? Geïnteresseerd in het verhaal van een duurzame importeur van fruit en groenten? Kom naar de netwerkbijeenkomst van POM Antwerpen!

POM Antwerpen gelooft sterk in de meerwaarde van kennisdeling en uitwisseling van ervaringen tussen ondernemers. Daarom nodigen we u graag uit op een nieuwe netwerkbijeenkomst voor bestuurders, parkmanagers en beheerders van bedrijventerreinen in de provincie Antwerpen.

 

Programma

 •             9u30 ontvangst (@ Bedrijvencentrum Bond Park Breda)

•             10u00 verwelkoming door POM Antwerpen en voorstelling bedrijventerreinvereniging Logistic Center Hazeldonk-Meer door parkmanager Marie-Cecile Roovers-Schipper (@ Bedrijvencentrum Bond Park Breda)

•             10u30 busrit naar Hazeldonk-Meer, een bedrijventerrein in de grensregio van Vlaanderen en Nederland

•             11u00 bezoek aan Special Fruit, een bedrijf dat sterk inzet op energiedelen en circulariteit (@ Transportzone Meer)

•             12u15 rondrit op het bedrijventerrein Hazeldonk-Meer onder begeleiding van parkmanager Marie-Cecile Roovers-Schipper en voortzetting busrit richting Bond Park Breda

•             13u30 lunch met mogelijkheid tot netwerken (@ Bedrijvencentrum Bond Park Breda)

•             14u30 einde

Locatie: Bedrijvencentrum Bond Park, Graaf Engelbertlaan 75, 4837 DS Breda, Nederland

Datum: Dinsdag 14 november 2023

 

Inschrijven

Deelname aan deze netwerkbijeenkomst is gratis.  De inschrijvingen zijn afgesloten. 

Dit evenement kadert in het Kennisnetwerk Bedrijventerreinmanagement (BTM), ondersteund door het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

 

Heel graag tot dan!