POM Antwerpen en VOKA Mechelen-Kempen organiseren een exploratie- en B2B missie naar Seoul, Zuid-Korea

Zuid-Korea is na China, Japan en India de vierde grootste Aziatische economie, met Seoul als kloppend hart. Trends en innovaties manifesteren zich in de hoofdstad zeer nadrukkelijk. 
Van 9 tot 16 november 2024 nemen VOKA Mechelen-Kempen en POM Antwerpen je mee naar deze hotspot voor life sciences, milieutechnologie, creatieve sector, consumentenproducten, automotive en digitalisatie. Je ontdekt er op basis van gerichte contacten en eigen ervaringen wat de opportuniteiten voor jou bedrijf zijn op de Zuid-Koreaanse markt. En dat in het gezelschap van collega-ondernemers én Antwerps provinciegouverneur Cathy Berx.

De missie richt zich op volgende ondernemers:
1. Bedrijven uit alle sectoren die de Zuid-Koreaanse zakenmarkt beter willen leren kennen.
2. Bedrijven actief in de Life Sciences die de ‘Korea Life Science week’ willen bezoeken én daarbij ook de Koreaanse markt willen leren kennen.

Het programma van de missie is een mix van informatieve sessies, bezoeken aan bedrijven en innovatieve sites, B2B contacten op maat van ieders bedrijf en netwerkmogelijkheden. 

5 redenen om deze missie niet te missen
Je krijgt pas echt goed zicht op het marktlandschap, de consumentenvoorkeuren en het effectieve potentieel voor jouw bedrijf door zelf ter plaatse te gaan. Door Zuid-Korea en haar innovatiecultuur, marktdynamiek, karakteristieken en tradities zelf te ervaren, ontdek je de meerwaarde voor de internationale groei van jouw bedrijf.

1. Je maakt kennis met potentiële zakenpartners, tijdens B2B afspraken op maat van jouw onderneming. Samen met Flanders Investment & Trade selecteren we op basis van jouw bedrijfsprofiel de relevante contacten, en regelen we individuele afspraken.
2. Je ontdekt de trends en vernieuwingen van morgen tijdens bezoeken aan Koreaanse en Belgische bedrijven alsook aan onderzoeks- en innovatiecentra.
3. Je krijgt gericht advies en antwoord op prangende vragen tijdens rondetafelgesprekken met experten in domeinen als marktbenadering, logistiek, douane, online sales en marketing, verzekering, …
4. Je ontmoet Belgische expats en Vlaamse ondernemers met stevige staat van dienst op de Zuid-Koreaanse markt. Zij delen de ins & outs met jou.
5. Ben je een bedrijf actief in life sciences dan breng je een bezoek aan de ‘Korea Life Science Week’, waar je jezelf kenbaar maakt tijdens een seminarie en netwerkevent.  Op deze beurs komen meer dan 7.000 wetenschappers en vertegenwoordigers uit de industrie samen om kennis, ervaringen, en ideeën uit te wisselen. 

De details van het programma, alle voorwaarden en de inschrijvingspagina vind je hier.

Inschrijvingen zijn nu geopend en lopen tot 30 juni. Let wel, plaatsen zijn beperkt. Bij grote interesse zullen inschrijvingen mogelijks vroeger afgesloten worden. Wacht dus zeker niet tot de deadline. 


Bij vragen kan je terecht bij onze collega Sara Landuydt, sara.landuydt@pomantwerpen.be of 03/240.68.72.
 

Partners