Nieuwe editie We Are Chemistry start met inschrijvingen bedrijven

Op 27 maart 2024 vindt de 12de editie van het We Are Chemistry jobevent  - meet the pro's, find the job plaats. Het jobevent voor de farma, chemie en kunststoffen sector, georganiseerd door POM (Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij) Antwerpen. Plek is er voor maximaal 30 bedrijven om zich voor te stellen aan een 300tal werkzoekenden. Hoog tijd dus om mee aan boord te springen en ook jouw bedrijf in te schrijven.

Wat biedt We Are Chemistry aan voor uw bedrijf?
• Het jobevent ‘Meet the pro’s, find the job’ op woensdag 27 maart 2024. Voor het twaalfde jaar op rij, leren een 300-tal werkzoekenden uit technische en wetenschappelijke richtingen jouw bedrijf kennen. De verschillende gezochte profielen aanwezig op één locatie, dat regelen wij voor jou!
• Bedrijfsvoorstelling op basis van een grafische mindmap die de activiteiten van uw bedrijf in een oogopslag voorstelt. Een handig, knap vormgegeven promotool op maat van jouw bedrijf, klaar voor gebruik. Check de voorbeelden op onze website.
• Contacten met jonge werkzoekenden en studenten om hen kennis te laten maken met de sector en uw bedrijf, om hen te inspireren en te enthousiasmeren.
• Mee ingezet worden in onze promocampagne en deel uitmaken van een van de 30 bedrijven van We Are Chemistry.

Interesse? Aarzel niet en neem contact op met ons. Lees je het graag allemaal even rustig na? Download de brochure voor nieuwe bedrijven hiernaast.

Heel graag tot snel.