We verwelkomen Patricia Goetschalckx!

Sinds 1 juli hebben we een nieuwe Expert Bedrijventerreinen.

Je werkte in een vorig leven ook al even voor de provincie. Wat was je functie toen?

Na mijn opleiding als milieuadviseur ben ik vrij onmiddellijk voor de provincie Antwerpen komen werken als Technisch deskundige op de dienst Milieuvergunningen. Ondertussen is deze dienst “gereorganiseerd” owv de omvorming van de milieuvergunningen naar omgevingsvergunningen. Door de specifieke regelgeving omtrent agrarische bedrijven, kreeg ik voornamelijk die gemeentes toegewezen waar veel landbouw aanwezig was. Dit tekende ook mijn verdere loopbaan uit. Na de Provincie ben ik immers bij een adviesbureau, actief in de landbouw, aan de slag gegaan. Na ongeveer 10 jaar actief te zijn geweest in de milieuvergunningen, was het tijd voor iets nieuws en ging ik aan de slag bij een bedrijf dat actief was in natuurbeheer, biolandbouw alsook windmolens. Sinds een drietal jaar ben ik actief in het vastgoed; eerst residentieel en later uitsluitend agrarisch en landelijk vastgoed. Al deze ervaringen kan ik nu gebruiken in mijn functie als Projectverantwoordelijke bedrijventerreinen.

Welke projecten neem je onder je vleugels bij POM?

Het eerste project dat onder mijn vleugels komt, is dat van het bedrijventerrein “Rumst Catenberg Stuyvenberg”. Dit project heeft reeds een uitgebreide voorbereiding achter de rug. Ik kan dus terugvallen op een uitgebreide documentatie om mij in te werken. Het leuke aan dit project is dat bijna alle facetten van de job in het project aanwezig zijn.

Je bent een fervente mountainbiker, kom je ook met de fiets naar het werk?

Ik ben een aantal jaren actief geweest in een mountainbikeclub. Recentelijk werd mijn mountainbike jammer genoeg gestolen en ben ik er nog niet aan toe geraakt een nieuwe aan te schaffen. Met mijn loopbaan in het vastgoed, bleef de fiets jammer genoeg ook steeds vaker aan de kant staan. Met de mountainbike zelf naar de provincie komen, zal er niet in zitten, vrees ik. Daarvoor ligt mijn woonplaats, Brecht, iets te ver. Bovendien is er via de bus/trein/metro een prima verbinding tot vlak voor mijn deur. Zo blijf ik op regenachtige dagen lekker droog.