Nieuws

CrossRoads kondigt derde oproep aan

Tussen 26 augustus en 4 oktober kunnen bedrijven in Vlaanderen en Zuid-Nederland opnieuw een subsidieaanvraag indienen bij CrossRoads. Zo wil CrossRoads bedrijven met innovatieve ideeën om maatschappelijke uitdagingen aan te pakken ondersteunen en stimuleren om grensoverschrijdend te werken. Volg op 21 juni de infosessie om te weten of jouw project in aanmerking komt voor steun. Over CrossRoads
Lees meer

POM Antwerpen en VOKA Mechelen-Kempen organiseren een exploratie- en B2B missie naar Seoul, Zuid-Korea

Zuid-Korea is na China, Japan en India de vierde grootste Aziatische economie, met Seoul als kloppend hart. Trends en innovaties manifesteren zich in de hoofdstad zeer nadrukkelijk. 
Van 9 tot 16 november 2024 nemen VOKA Mechelen-Kempen en POM Antwerpen je mee naar deze hotspot voor life sciences, milieutechnologie, creatieve sector, consumentenproducten, automotive en digitalisatie. Je ontdekt er op basis van gerichte contacten en eigen ervaringen wat de opportuniteiten voor jou bedrijf zijn op de Zuid-Koreaanse markt. En dat in het gezelschap van collega-ondernemers én Antwerps provinciegouverneur Cathy Berx.
Lees meer