POMmers trekken op POMdag


Onze batterijen zijn helemaal opgeladen na de succesvolle POMdag editie 2023 van begin vorige week. Met alle POMAntwerpen-medewerkers bliezen we in de vroege voormiddag verzamelen voor een leuke quiz in de kantine van het Provinciehuis. De rode draad doorheen de vragen bleek het woord ‘pom’ te zijn, in al zijn facetten.

 

Na een gezellige broodjeslunch op Linkeroever gingen we onder de deskundige leiding van Jeppa Sport op zoek naar 'De Sociaalste Medewerker'.  De ploegensamenstellingen veranderden bij elk onderdeel waardoor elke collega wel eens teamlid was van een andere. Het ging er soms intensief aan toe. Dirk kwam als beste Pommer uit de bus en mag zich de titel 'De Sociaalste Medewerker' toe-eigenen.

 

Een goed uur later ging het avondprogramma van start in Jardin Public in Berchem. Terwijl we ons te goed deden aan heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten waren we in een heus moorddiner beland. Elke tafelgenoot kon een koelbloedige moordenaar zijn. Een acteur die volledig opging in zijn rol als rechercheur, voelde de Pommers aan de tand over hun mogelijke betrokkenheid. Aan de hand van enkele quizantwoorden kwam de zoektocht stilaan in de plooi, met de uiteindelijke ontmaskering van het complot tot gevolg. Op naar POMdag 2024!