Laboratoria & kantoren te huur

Het Wetenschapspark Universiteit Antwerpen in Niel heeft labo´s en kantoren te huur van diverse afmetingen die meteen beschikbaar zijn. Zowel in nummer 15, 18 als 21 zijn er verschillende kantoren en labo's in de aanbieding zodat we zeker de meest geschikte ruimte kunnen tonen aan jou om jouw bedrijf te laten groeien.

- Op nummer 15, onze incubator Darwin, kan je terecht als startende innovatieve ondernemer die nog veel baat heeft bij ondersteunende services en het netwerk van Darwin. Twijfel niet langer want kiezen voor Darwin is kiezen voor een professionele start, een dynamische community en een toffe werkplek tussen collega ondernemers in het groen. Benieuwd? Of interesse? Ontdek de mogelijkheden voor kantoren en voor de labo's.

- Nummer 18 is ons doorgroeigebouw voor bedrijven die net iets minder nood hebben aan ondersteuning. De mogelijkheden binnen dit gebouw qua kantoren en voor laboratorium kan je ontdekken.

- De hybride bedrijfshal op nummer 21 heeft nog 2 units ter beschikking. De informatie over unit 3 en voor unit 5 op een rijtje.

Kom en maak deel uit van onze bruisende community. Nergens anders in Vlaanderen vind je deze slimme combinatie van kennisclustering, inspirerende architectuur, professionele bedrijfsondersteuning en een vlotte bereikbaarheid op de verkeersas Antwerpen-Brussel.

 

Klik hier voor meer info over de beschikbare ruimte.