Ga voluit voor vernieuwing in 2021 met een innovatietraject van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES.

Heel wat bedrijven hebben meer dan ooit belang bij ondersteuning op vlak van bedrijfsvoering, strategie en innovatie. 

 

Start daarom op 22 februari met een innovatietraject van ANTWERP. POWERED BY CREATIVES, samen met een groep van collega-ondernemers.

Je kan rekenen op professionele begeleiding en coaching, een verfrissende kijk op je bedrijf en een hands-on aanpak van jouw uitdagingen of opportuniteiten.

 

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. stimuleert kruisbestuiving en samenwerking tussen creatieve en reguliere sectoren in de provincie Antwerpen, ook voor je onderneming. In deze uitdagende economische situatie zoeken tal van ondernemers naar inspiratie en begeleiding bij hun merkidentiteit en strategisch innovatievraagstuk. Alle organisaties en bedrijven die nood hebben aan inspiratie en professionele inzichten, matchen we met een gepaste creatieve professional. Deze begeleidt je onderneming concreet richting groei en innovatie. Je creatieve match werkt als een persoonlijke coach en laat je kennismaken met een brede waaier aan methodieken om je innovatievraagstuk op te lossen, ondermeer via design thinking.

 

Bedrijven gevestigd in stad Antwerpen kunnen binnen het stedelijke relancebeleid momenteel rekenen op een bijkomende tegemoetkoming van 500 EUR. Ook bedrijven gevestigd in de gemeente Nijlen kunnen rekenen op een tegemoetkoming van 500 EUR via het lokale bestuur.

 

Link: https://www.apbc.be/innovatietrajecten

Partners