30/9: I²PCC, uw cleantech-brug naar beloftevolle regio's in China

SAVE THE DATE : I²PCC, uw cleantech-brug naar beloftevolle regio's in China

De Vlaamse provincies maken samen met Cleantech Flanders en FIT stevig werk van een nauwe samenwerking met de Chinese regio’s Chengdu, Chongqing, Guangdong, Hebei en Shaanxi.
Binnen het project I²PCC stellen we dit netwerk verder open voor onze Vlaamse cleantechbedrijven: we zorgen voor unieke contacten in zeer beloftevolle Chinese regio’s en nichemarkten.

Ontdek op 30 september wat I²PCC ook in de toekomst kan betekenen voor uw bedrijf. Leer uit onze inspirerende ervaringen en die van collega-bedrijven en ontdek het nieuwe aanbod voor ondersteuning van uw internationalisatie richting China.

Wanneer: 30 september 2020, 16.00-19.00 uur

Waar: Provinciehuis Antwerpen, Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen

(Alle geldende adviezen en maatregelen omtrent CoVid-19 zullen gerespecteerd worden. Indien aangewezen, zal een virtuele aanwezigheid mogelijk gemaakt worden.)

 

De uitnodiging met programma volgt later, blokkeer de datum nu al in uw agenda!

 

Oproep: Wil u uw bedrijf kenbaar maken bij onze Chinese contacten en via internationale beurzen in China, maar heeft u nog geen bedrijfsfiche in onze catalogus met Vlaamse cleantechbedrijven? Contacteer vóór 17 juli sara.landuydt@pomantwerpen.be om een profiel voor uw bedrijf te laten aanmaken en we nemen uw activiteiten mee in onze algemene promotie.

 

Meer info over het project vindt u op de website.

 

I²PCC is een gezamenlijk project van de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant, met de steun van Cleantech Flanders en Flanders Investment & Trade. Het project ontvangt financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

Partners