30/9: Gratis webinar I²PCC uw cleantechbrug naar China

Wanneer: 30 september 2020, 14.00-16.00 uur

Waar: Webinar

 

China focust vastberaden op toekomstgerichte en doeltreffende oplossingen om zijn steden en industrie duurzamer te maken. Met 1,4 miljard inwoners en een toenemende bewustwording rond duurzaamheid biedt China enorme kansen voor Vlaamse cleantechbedrijven. I²PCC helpt hen daarbij op weg, zodat de know-how van onze beloftevolle cleantechsector kan ingezet worden in China.

De professionele stap zetten naar China is voor heel wat bedrijven een grote uitdaging. Ook voor de cleantechsector, die heel wat kmo’s en start-ups telt, is dat niet anders. De stap richting deze enorme markt met tal van noden en behoeften hoeft echter niet onoverkomelijk te zijn. Dat is dan ook wat I²PCC op 30 september duidelijk wil maken.

Tijdens een gratis webinar worden inspirerende ervaringen vanuit de Vlaamse provincies en bedrijven gedeeld en zal ook het nieuwe aanbod voor ondersteuning van de internationalisatie richting China bekend gemaakt worden.

Op het programma staan onder andere de resultaten van een sectoranalyse, oplossingen voor veelvoorkomende uitdagingen bij ondernemen in China en interactief debat met experten vanuit zowel overheid als het bedrijfsleven. Daarnaast is er ook tijd voorzien voor jouw vragen en online networking.

 

Het webinar vindt plaats op 30/9, 14u-16u.

Deelname is volledig gratis, mits registratie via deze link.

 

I²PCC is een gezamenlijk project van de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant, met de steun van Cleantech Flanders en Flanders Investment & Trade. Het project ontvangt financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

Info over het project vind je op de website.

Partners