• Logistiek

  POM Antwerpen zet in op een duurzame verankering van de logistieke sector in de provincie Antwerpen. De focus ligt daarbij op slimme clustering met het oog op ruimte- en kostenbesparing.

  meer informatie
 • Creatief

  POM Antwerpen ondersteunt Designcenter De Winkelhaak als vestigingsplaats en trefpunt voor creatief talent. Ondernemers actief in architectuur, communicatie, copywriting, film en video, grafische vormgeving, multimedia of productontwikkeling zitten er allemaal samen onder een dak.

  meer informatie
 • Chemie

  Deelname editie 2017! Bent u een bedrijf in de provincie Antwerpen en actief in de chemie, kunststoffen of life sciences? Dan kan We Are Chemistry veel voor u betekenen. Het zet de chemie, kunststoffen en life sciences cluster in de provincie Antwerpen immers op een frisse manier in de kijker. Vijf edities zijn intussen succesvol afgerond, We Are Chemistry is dan ook klaar om van de zesde editie een topper te maken. meer informatie
 • Bouw

  In de Wolkammerij kunnen starters en jonge ondernemingen in de bouwsector terecht voor een kantoorruimte, werkatelier of magazijn. Bent u actief op een werf, dan zorgt de receptie voor ontvangst van uw leveringen of het contact met uw klanten.

  meer informatie