Vacature projectverantwoordelijke bedrijventerreinen

Wil jij meewerken aan de ontwikkeling van een duurzaam en maatschappelijk verantwoord ruimtegebruik voor ondernemers? Dan is deze vacature iets voor jou.

POM Antwerpen is een dynamische publieke projectontwikkelaar met een sterk team en uitdagende projecten met als doel ruimte te creëren voor bedrijvigheid in de provincie Antwerpen. Dat gebeurt op een vooruitstrevende manier, via een verjongingskuur voor oude bedrijventerreinen, permanente recyclage van de ruimte en radicaal verduurzamen. Bij elke ontwikkeling of herontwikkeling is er aandacht voor en zijn er maatregelen rond waterbuffering, groene energie en duurzaam vervoer. Om dergelijke acties te ondernemen en op te volgen zijn we op zoek naar een projectverantwoordelijke bedrijventerreinen.

Wat jij te bieden hebt:

- Je kan verantwoordelijkheid nemen, een project trekken
- Je wilt graag meewerken aan een ondernemerschap dat rekening houdt met maatschappelijke aspecten als waterhuishouding, mobiliteit, energie, klimaatrobuustheid, biodiversiteit en tewerkstelling
- Je weet hoe je de voortgang van projecten moet bewaken
- Je houdt wel van heel concrete realisaties op het terrein, met je “botten aan”
- Je werkt graag in team: met je collega’s, met projectpartners
- Technische kennis van en ervaring met  milieu gerelateerde omgevingsfactoren, bouwtechnische aspecten en ruimtelijke ordening vormen een pluspunt
- Je bent flexibel en gedreven
- Je beschikt over een bachelor of master diploma
- Je hebt minstens 3 jaar ervaring met projectwerking

Wat wij je te bieden hebben:

- Een goede werksfeer, begeleiding, goede balans werk/privé
- Een contract van onbepaalde duur
- Een brutosalaris conform de provinciale loonschalen niveau A of B
- Maaltijdcheques
- Flexibele werkuren  en verlofregeling

Werkplek: POM Antwerpen in het nieuwe provinciehuis, Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen

Aanvang van je functie: september 2020.

Heb je zin om projecten te trekken en uit te stippelen voor het herontwikkelen, verbeteren en verduurzamen van bedrijventerreinen in onze provincie?  Stuur dan je CV en motivatiebrief voor 1/06/2020 naar sollicitaties@pomantwerpen.be tav. Mevr. Chris Claessens.

Partners